Friday, June 26, 2009

FYI

Will be a speaker for Go-Blog.com, basically a seminar about blogging and how it helps you to grow bigger...yay!!


It's kinda weird though for them to put me as a Go Girl! Contributor...

18 comments:

Sabila Anata said...

Oh my god ! You are soo cool di :)
You can make money just by blogging !
It must be very special....
Gogirl! contributor ?? Are u really?

www.sabilanata.blogspot.com

melur said...

wow! i've always wanted to be a speaker in a seminar. congratulations, Diana! u deserve it...

XOXO
Melur
ELLE Magz Indonesia

Jasmin said...

Awesome! Have fun!

Putri Erdisa said...

wow! that's COOL, kak! :D

Puteh said...

go go girl my dear
heheheh

rindut said...

woohooo!!
kereen. u go girl! :D

hanny arianty gultom said...

ya ampz die.. baru sadar you are that BIG. hehe..since the first time i knew you in DA you are not changing at all.. so, gk kerasa aj kalo kamu dah skyrocketing.. keren ah, bangga punya temen kaya kamu.. hehehe..btw pernah iseng googling yer name tahu gak ada 600ribuan.. hehe.. yoohooo.. keren ah.. ^^

ms. hunzipheartcore!

Janice Nerissa said...

wow that's so cool!! I didn't know that you're a gogirl magazine contributor.. :)

fika said...

wow keren di.. barengan ama raditya dika lg.. 2 blogger favorite aku.. :p

evita nuh said...

kakak diana, harusnya kita bisa ketemu ya! aku juga diundang jadi speaker di acara itu, cuma sekarang aku di bandung jadi nggak bisa. :(

TARA said...

sebenernya gw udah yakin lu pas liat ini di GOGIRL, pasti diana di undang di acara sana, pengen sih dateng kesana tapi boleh nggak ya, ditunggu liputannya di blog kamu, btw pake baju apa nih buat kesana, saran gw sih cuma satu kamu harus terlihat sangat sangat keren daripada biasanya, biar semua mata tertuju padamu ( kok kayak tagline sebuah iklan ya ? ) he..he... good luck D for tommorow :)

puppet said...

i love u. u are so cantekk :)

renaa- said...

u know D, im glad that my campus' event is in ur highlight today :)
well anyway, i'll be there too tomorrow :D so, see ya there!

Gladish said...

oh oke di. :)
saya harap kamu masih bisa membalas comment2x mereka. tapi boleh saya tahu biar semuanya tahu jelas, kamu sibuk apa di? kamu tampaknya butuh istirahat karena jadwal kamu yg padat.

Diana Rikasari said...

Thanks for all the support, guys..you all are so sweet..:)

Sabila anata: I contributed just twice, so I'm not sure whether I can actually call that as a contributor :D

Hanny ariani gultom: oh yaaaaa? Wowww..haha..iya ya bo, kita udah 'kenal' lama juga yaa, sejak di DA..hhmmmm..thanks bgt selama ini selalu dukuuung :)

Evita nuh: reallyyy? that wud be so awesome if we cud've met and be speakers together..too bad!

Gladish: thanks for your understanding..:) I do have to apologize though as I don't feel the need to tell anyone what it is that I am actually doing as I think that's pretty personal..:)

Teppy said...

I'm coming to that event tomorrow! (secara kampus sendiri, hehe)

see ya!

uHuHu LoVeR said...

hey diana!definitely u are the best person coz u r so awesome! ;)

Miss Utty said...

Wow.. i used to go to London School Di, hehehe..

Wish u luck!!

Blogging tips