Saturday, June 27, 2009

Hello, Urbie.

Oh yay! A new shop that carries various local brands, luckily located very close to my house heheheh..congrats, guys!! :)

URBIE at:

Jl. Raya Jatiwaringin Kav. AU Blok A no.5
Jakarta Timur

24 comments:

Adryna said...

aduhh..ngak ada online shoppe lor.. karne gw dr malaysia ;(

THE UNIQORN said...

oooh wow!
what a cool storeeee!
I wanna go shopping there!
everything looks great!

flightlessbird said...

lucky you! i would so buy those purses and handbands! :]

nadita C F said...

wah sepertiny lucu y urbie.

Ferinda said...

that's located really near my house, too :D looking forward to shopping there sooner :)

TARA said...

keren bgt tokonya, tapi kok ada foto heidy kalalo ( asst. stylish GOGIRL MAGZ), emang dia yg punya ya???

Indi said...

aaaaaa it's so cool! i haven't got time to check it out yet, i live near urbie too :p

Talita said...

headband nya lucu lucu bangeeeet. harus kesana !!

Puteh said...

d
urbie have online shop?

Indah said...

waaaaaaah jatiwaringin sebelah mananya nih?

romantic.lullabies said...

wahh jadi pengen kesanaaa. eh ini barang2 nya sama kaya di bloop gitu ya? soalnya ko yang ada di picture paling atas kaya yang punya bloop. hehehe
oia, diana. harganya gmana?

peah @ peps said...

wow..next door shop..if i were you..i'll be damn broke every early of the month...teheee..

Smiling Shasa said...

yes yes
I saw it just yesterday
but I didn't have time to drop by

but I'm going to next week
it's really close to my house
:)


hit me back
http://shastrawberryfield.blogspot.com/

Diana Rikasari said...

Guys..they have an online shop: www.bloopendorse.com ..do check it out! :)

Tara: dia sekarang jadi fashion stylist bloopendorse tar :)

Indah: dia kayak di seberangnya bakmi japos gitu..harganya dibawah 250ribu semua :)

vivagreen said...

aku udah kesana di, keren banget kalung2nya suka. lagipula itu kan deket banget sm rumah aku :)

Sabila Anata said...

Ooh it's soo far -_-
I really wanted to go there!
You know what i like about ur blog RIGHT NOW ?
It's that ur starting again to answer our comments :)
I don't know why but without you answering our comments, it just feels empty.
Welcome back ka Di :)

www.sabilanata.blogspot.com

Anonymous said...

Kak...ganti pose donk...kakak cantik kok...kok nunduk terus...sekali2 natep kamera donk...hhehehe

suggestion aja sih..

Ordinary Diary said...

Di gw udah kesana bareng si Didit.. i buy two cute tees.. kebetulan kan deket rumah juga tuh,

oiaa i saw your big signature there hehe..

u should come girls..it's a cool place for shop, kalungnya keren2!!

Adryna said...

aduh... gwe udah browsin sih barangen nya.. ngak ada necklace seperti di gambar yang kamu paparkan itu... ada suggestion dmana bisa dapatin kalung panjang yang banyak choice kaya gitu?? soalnya pengennnn bangat!

Anonymous said...

seneng deh ada distro bagus di daerah kodam..biasanya kan distro bagus mestike tebet dulu hhehe..

Diana Rikasari said...

ordinary diary: kesitunya jalan kaki atau naek mobiiil? hehehe...kan deket banget ;p

Adryna: the necklaces are available on facebook...search NEFERTITI JEWELZ

asti bets said...

wahhh untung gw liat blog ini..
pas gw liat alamatnya loh itu kan di komplek gw ya..
asik,asikkk.. kayaknya bagus2 ya...
sore ini gw meluncurrr ah ksana...

Tink in My Closet said...

What a cool place to shop!! I've definately fallen for your blog.. I'm going to link you to my page:)

http://tinkinmycloset.blogspot.com/

Ordinary Diary said...

Kesitunya naik mobil..abisnya males jalan hehehe... kata Didiet waktu tu jalan kaki yah pas lagi macet2?kapan2 deh cobain jalan hehe biar sehat juga =)

Blogging tips