Tuesday, January 27, 2009

Featured: Seventeen Magazine

A feature in Seventeen Magazine September 2008 Edition I missed out...luckily Elco from Magazines Junkie was kind enough to inform me and even scanned the page for me...thank youuuu :)


Just to make things clear, I never said anything about my style being out of the box especially to the person who took this shot...never said I was 22 as well... hahahaha...

23 comments:

Cheryl Nazik said...
This comment has been removed by the author.
Vintage Tea said...

oh congrats.

Check out http://vintage-tea.blogspot.com/


x

Indita, S said...

woaa, featured (again), congrats :)

Ordinary Diary said...

Die.. gw suka baca blog lo hehe.. gw liat sesi foto lo yg di go girl yg perginya bareng didit.. kpn2 ketemu yu.. =)

sierraintherain said...

happy-looking photo :-) congrats

kiran said...

congrats!!!

devishanty said...

september? udah lama juga ya.. kok bisa kelewat? emang pas difoto nggak dikasihtau detailnya ya..
hehehe, congrats thou :P

Josephine Wayward said...

how exciting :D!

naz said...

the outfit is super cute..
love ur sling bag!

Eyeliah @ stylesymmetry.com said...

lol, great journalism.

Putri Erdisa said...

hahahaha! i never look you with those outfits in this blog! when you aore it Dee? :D
great anyway! ;)

Cat's Meow said...

Congrats, Diana! You totally deserve it (again!). Your style is amazing. And what a lame adjective..."out of the box"...more like "out of the universe". ^_~

Cat's Meow said...

Congrats, Diana! You totally deserve it (again!). Your style is amazing. And what a lame adjective..."out of the box"...more like "out of the universe". ^_~

MaGaZine JunKie said...

Ya...sorry diana baru kasih tau kamu sekarang, abis dulu gw pernah kasih tau di shout box tapi ga da respon dr kamu, hehehehe....

Sabrina said...

I can't believe they put words into your mouth like that. Oh those "journalists." I'm glad you got featured though! Congrats

AnnA said...

congrats!

evelynpy said...

lho kok umurnya jadi menyusut?
hahahaha tapi memang pantes kok masuk majalah seventeen...menambah banyak inspirasi oi buat yang baca ;)

Diana Rikasari said...

Thanks, all!!! :)

Cheryl Nazik: iya nih...dia nebak sendiri kali ya hehehhe...

Ordinary Diary: halo halooo...iya deh, kapan2 kita ketemu yaaaa :)

devishanty: enggak tuh, gak dikasi tau apa2...wong itu juga difoto pas Februari 2008 (acara Java Jazz) hohoho....

Putri Erdisa: thanks!! as said above, Februari 2008 (acara Java Jazz) :)

MaGaZine JunKie: oh yaa? maafff....and thanks banget ya :)

evelynpy: iya nih...di-susut2-in heheh...;p thanks ya, dear :)

thingsofmine said...

aw..aw..ini pas java jazz maret die!
huaa!! difoto juga sm 17th?

Jessica.Nathalia said...

hahaha..biasa emang suka gituh majalah..gue juga suka ditulis ini itu padahal enga..haha

Anonymous said...

wow masuk majalah pas dandanannya kayak orang gila kasiaaan deh lo

sleepyhead nindya said...

ahaha.. berarti kakak awet muda.. :)
emang bener sih,, pertama liat aja aku kira anak sma/baru tahun pertama kuliah :)

adityanization! said...

kayaknya udh merajalela nih. tp emg bener deh, i like ur style. :)

Blogging tips