Sunday, December 21, 2008

Three for Three

Pairing my Topshop grey shirt, By Binnie lace tights (worn over Topshop pink footless tights), and mom's vintage bag with different pieces. Fyi, the first outfit was what I actually wore today.

Kamiseta denim shorts, Padini black skinny belt, vintage glasses, Junda sandals

Mango satin skirt, Zara studded belt, Charles & Keith sandals, pink ribbon worn as hairband

Naf Naf black belt, custom made pink tweed skirt, Orange pink tutu, mom's pearl necklace, unbranded black gladiator sandals

22 comments:

Vitri said...

wow i like your lace thights, diana

Vitri said...
This comment has been removed by the author.
J.Yo said...

everything lace just attracts me!! esp tights!!!

Miss Victory said...

Adorable tutu! And it's nice to see some gladiators being rocked this side of summer.

shea said...

very stylish!

superumi said...

the 1st pic is casual, while the 2nd one is out for a date, and the 3rd one is glam. i love them all.

GRICIA said...

2 in 1 tights.very inspiring..but maybe only for those wit flat tummy.he2..i know ur gladiator heels!its from yuan..anyway u dont hv minus in ur glasses rite?

My Daily Vintage said...

they are all so perfect! but i think i like the third best!

Lloyda said...

i love every outfit but my fave is the 2nd one. oooh kamiseta is a local filipino brand. where did you get your shorts? :)

nabila said...

your mom deffiitely as stylish as you are, hahahaha

asyik bgt deh, kayaknya diana punya vintage store pribadi di rumah :))

aku suka item2 "mom's vintage"
terutama tas yang satu ini

Knuspi said...

Really fab, I love the tights and the last pumps =)

The Queen Bee said...

it's fun to play dressing up with ur best friend! esp the one who has same taste with u! i wish i have one!

Golden said...

hi diana,

i just stumbled across your blog the other day, and i love your sense of style! i love how you're able to pull off your fun colored prints with all the different types of accessories and shoes! and you're also very cute. :)

Fashion Bug said...

that second outfit was so cute...

www.thefashionbug24.blogspot.com

1234 said...

you are too adorable! i love all of those looks.

candyfeetish said...

waaaa maaf2 mbak Di...aku baru buka emailnya,aku jarang baca email,lebih sering baca comment2 yang ada di blog. Untuk ankle wegdes bootsnya uda avalaible di butik Herroom-Lamandau.coba mba telepon utk konfirm ke; 021-7392851.kemarin aku telepon masih ada satu pasang.Tapi aku ngga tau yg uda laku ukran berapa.Stok aku limited.ada ukrn,37-38.
emng suka ada shoe maker yang ga bertanggung jwab seperti itu, kebetulan aku juga pernah ketipu kyk gt,berbulan2 pesen taunya ga ada kabar. Kalo di produksi aku alhamdullilah semua orang2nya bertanggung jawab dan udah penglmn 10 tahun.kdg kalo telat suka aku omelin he2.jadi insyallah terpercaya.untuk soal tenggat waktu tergantung tmpt produksi.lama-cepetnya trgantng jmlh orderan yg masuk.trkdg ada yg pesen kodian,jd kita yg bikin satuan mesti ngantri deh..he2.
-untuk soal mary jane punk, syngnya CF blm nemuin material yg sprt itu,prl CF survey2 lg.
- Balenciaga boots,hmmm blm berani bilng bisa,hrs dikonsul dulu sm tkng produksinya hehe.
eniwei thanks y mbakyu,maaf CF telat bc emailnya.

Anonymous said...

fashion emergency!!!!

Dear diana..
plz help me..
Gw bngung neh mw dtg k new year partyna gogirl pke apa..bntu dunk give some inspiration!
Thnx yakk..
Awaz kl g,blogna gw acak2!(kidding;p)

*tresdivine* said...

the tights are spankin' cool!

Miss Urbanita said...

Three amazing looks! Love your bag. Kisses ;)

http://www.missurbanita.com

Diana Rikasari said...

superumi: spot on, umi! :)

GRICIA: no, they actually are lens-less heheh....;p

Lloyda: really? i just knew that...they have many outlets here in Indonesia :)

nabila: ahaha...well, emang sih, nyokap gue banyak banget barang2 yg satu selera ama gue...alhamdulillah..thanks yaaa :)

candyfeetish: oh okay, ntar gue mampir ke herroom deh...kalo udah bisa bikinin sepatu2 itu kabar2in yaaaa :)

Anonymous : yang pasti, JANGAN PAKE APAPUN yang pernah ada di Go Girl...dare to be different! :)

adrenalene.xs said...

Loving the last outfit, so purrrteee.

Eyeliah @ stylesymmetry.com said...

Great outfits, middle is my fav!

Blogging tips