Monday, January 14, 2013

Eliminating Drama

I think, when people come up to me to ask questions about their problems, I see unsatisfied faces. It's because they expected an answer full of complexity, which would signify the complexity of life too, which justifies having problems. But they don't get that from me. My answers are always very simple and straightforward. And that exactly is the key to a happy life. Humans tend to complicate things because it feels easier when there is something to blame on. Don't.

21 comments:

Anonymous said...

Sometimes I think it's humanity, banyak orang yang ingin diperhatiin Kak Di dan butuh kita. Bener sih kata Kak Di....

Rimma Izzaty Putri said...

yap! aku juga begitu ka Di. aku simpel, inti & ga bertele-tele ngasih solusi. malah kadang mereka bete dgn kesimpelan jawaban aku. huh :D

tapi kita emng harus ngerti juga sih, setiap org punya pikiran yang berbeda dgn kerumitan berbeda :|





my first giveaway on RimsDaily

Iena Absharina said...

Simplify everything. sounds good!
thank you..

-iena

Ollyvia Laura Arnold said...

agree with you ka D

http://ollyvialaura.blogspot.com/2013/01/laurensia.html

Chocopufflats said...

like e-mail? u're so kind kak. terimakasih banyak, xxo. http://swedousqees.blogspot.com/

Chocopufflats said...

:) u're so kind kak, xx.

Nabila Zulkanain said...

Salam. Kak Di, any advice on how to become more sabar and tolerant to our partner? Kesian my guy asyik kena marah je. I recently realized 4 tahun dulu i bukan jenis yg emosi mcm ni, tapi tk sedar sejak bila rasa mcm sense of respect makin kurang, suka tinggi suara and all, entah lah. This coming 24th marks our 5th year so insha Allah if possible tahun ni one of my reso is to be more sabar and tolerant and nk jadi lemah lembut mcm yg dia kenal i 4 tahun yg dulu. I think i need to buang the negativity dlm kepala and hati i lah but i tktau mcm mana nk mula and etc. any advice sis?

Ps : kirim salam sama abg sharjeel pls, so happy to see terlalu byk kasih syg in all ur pictures, tahniah sbb jumpa kebahagiaan. Some ppl tk berpeluang pun nk rasa semua ni :') this is one of the things that inspire me most to be a better partner for my guy sbb i syg relationship ni, tq sis and sharjeel for
Opening my eyes before its too late :)

Nabila Zulkanain said...

Salam. Kak Di, any advice on how to become more sabar and tolerant to our partner? Kesian my guy asyik kena marah je. I recently realized 4 tahun dulu i bukan jenis yg emosi mcm ni, tapi tk sedar sejak bila rasa mcm sense of respect makin kurang, suka tinggi suara and all, entah lah. This coming 24th marks our 5th year so insha Allah if possible tahun ni one of my reso is to be more sabar and tolerant and nk jadi lemah lembut mcm yg dia kenal i 4 tahun yg dulu. I think i need to buang the negativity dlm kepala and hati i lah but i tktau mcm mana nk mula and etc. any advice sis?

Ps : kirim salam sama abg sharjeel pls, so happy to see terlalu byk kasih syg in all ur pictures, tahniah sbb jumpa kebahagiaan. Some ppl tk berpeluang pun nk rasa semua ni :') this is one of the things that inspire me most to be a better partner for my guy sbb i syg relationship ni, tq sis and sharjeel for
Opening my eyes before its too late :)

Nabila Zulkanain said...

Salam. Kak Di, any advice on how to become more sabar and tolerant to our partner? Kesian my guy asyik kena marah je. I recently realized 4 tahun dulu i bukan jenis yg emosi mcm ni, tapi tk sedar sejak bila rasa mcm sense of respect makin kurang, suka tinggi suara and all, entah lah. This coming 24th marks our 5th year so insha Allah if possible tahun ni one of my reso is to be more sabar and tolerant and nk jadi lemah lembut mcm yg dia kenal i 4 tahun yg dulu. I think i need to buang the negativity dlm kepala and hati i lah but i tktau mcm mana nk mula and etc. any advice sis?

Ps : kirim salam sama abg sharjeel pls, so happy to see terlalu byk kasih syg in all ur pictures, tahniah sbb jumpa kebahagiaan. Some ppl tk berpeluang pun nk rasa semua ni :') this is one of the things that inspire me most to be a better partner for my guy sbb i syg relationship ni, tq sis and sharjeel for
Opening my eyes before its too late :)

Nabila Zulkanain said...

Salam. Kak Di, any advice on how to become more sabar and tolerant to our partner? Kesian my guy asyik kena marah je. I recently realized 4 tahun dulu i bukan jenis yg emosi mcm ni, tapi tk sedar sejak bila rasa mcm sense of respect makin kurang, suka tinggi suara and all, entah lah. This coming 24th marks our 5th year so insha Allah if possible tahun ni one of my reso is to be more sabar and tolerant and nk jadi lemah lembut mcm yg dia kenal i 4 tahun yg dulu. I think i need to buang the negativity dlm kepala and hati i lah but i tktau mcm mana nk mula and etc. any advice sis?

Ps : kirim salam sama abg sharjeel pls, so happy to see terlalu byk kasih syg in all ur pictures, tahniah sbb jumpa kebahagiaan. Some ppl tk berpeluang pun nk rasa semua ni :') this is one of the things that inspire me most to be a better partner for my guy sbb i syg relationship ni, tq sis and sharjeel for
Opening my eyes before its too late :)

Nabila Zulkanain said...

Salam. Kak Di, any advice on how to become more sabar and tolerant to our partner? Kesian my guy asyik kena marah je. I recently realized 4 tahun dulu i bukan jenis yg emosi mcm ni, tapi tk sedar sejak bila rasa mcm sense of respect makin kurang, suka tinggi suara and all, entah lah. This coming 24th marks our 5th year so insha Allah if possible tahun ni one of my reso is to be more sabar and tolerant and nk jadi lemah lembut mcm yg dia kenal i 4 tahun yg dulu. I think i need to buang the negativity dlm kepala and hati i lah but i tktau mcm mana nk mula and etc. any advice sis?

Ps : kirim salam sama abg sharjeel pls, so happy to see terlalu byk kasih syg in all ur pictures, tahniah sbb jumpa kebahagiaan. Some ppl tk berpeluang pun nk rasa semua ni :') this is one of the things that inspire me most to be a better partner for my guy sbb i syg relationship ni, tq sis and sharjeel for
Opening my eyes before its too late :)

Nabila Zulkanain said...

Salam. Kak Di, any advice on how to become more sabar and tolerant to our partner? Kesian my guy asyik kena marah je. I recently realized 4 tahun dulu i bukan jenis yg emosi mcm ni, tapi tk sedar sejak bila rasa mcm sense of respect makin kurang, suka tinggi suara and all, entah lah. This coming 24th marks our 5th year so insha Allah if possible tahun ni one of my reso is to be more sabar and tolerant and nk jadi lemah lembut mcm yg dia kenal i 4 tahun yg dulu. I think i need to buang the negativity dlm kepala and hati i lah but i tktau mcm mana nk mula and etc. any advice sis?

Ps : kirim salam sama abg sharjeel pls, so happy to see terlalu byk kasih syg in all ur pictures, tahniah sbb jumpa kebahagiaan. Some ppl tk berpeluang pun nk rasa semua ni :') this is one of the things that inspire me most to be a better partner for my guy sbb i syg relationship ni, tq sis and sharjeel for
Opening my eyes before its too late :)

Nabila Zulkanain said...

Salam. Kak Di, any advice on how to become more sabar and tolerant to our partner? Kesian my guy asyik kena marah je. I recently realized 4 tahun dulu i bukan jenis yg emosi mcm ni, tapi tk sedar sejak bila rasa mcm sense of respect makin kurang, suka tinggi suara and all, entah lah. This coming 24th marks our 5th year so insha Allah if possible tahun ni one of my reso is to be more sabar and tolerant and nk jadi lemah lembut mcm yg dia kenal i 4 tahun yg dulu. I think i need to buang the negativity dlm kepala and hati i lah but i tktau mcm mana nk mula and etc. any advice sis?

Ps : kirim salam sama abg sharjeel pls, so happy to see terlalu byk kasih syg in all ur pictures, tahniah sbb jumpa kebahagiaan. Some ppl tk berpeluang pun nk rasa semua ni :') this is one of the things that inspire me most to be a better partner for my guy sbb i syg relationship ni, tq sis and sharjeel for
Opening my eyes before its too late :)

Keki said...

What you say is absolutly true. I hate it when people excpect miracles from me ^-^

QiQi said...

iya ya
kalo lebay masalah malah tambah ruwet

Puput said...

agreed :)

http://puputnopitasari.blogspot.com/

Nabila Zulkanain said...

Astaghfirullahal azim kok byk skali komentar aku ini pasti ad error kerna td mlm connection internet aku itu sloww bangat grr. Maaf kak di.

Edialisme said...

pls, make bigger with font...just suggestion

manda said...

well said diana..

and when u start thinking negative and blaming others, what to do then ?

Mitha Komala said...

so true.. some people love to make drama as if they think that is what living for..

Letters To Juliet

andromax u said...

Simplify everything. sounds good!
thank you..

Blogging tips