Tuesday, March 15, 2011

Heard It On The Radio

Interviewed on Trax FM radio today...thank you so much for having me! :)

Photobucket
Bloop top, Levi's jeans, Up wedges

11 comments:

Devika said...

You play guitar too..... oh so multi talented ! You luking so cute in this. :)

♥Run With Fashion♥ said...

Oh wow! How cooool!! :D I've always wanted to know what's it like being in radio! Thanks for sharing! ♥
-Anna

regina stacia abigail said...

okay i dont know, if im not mistaken, this is my first time saw you wearing simple outfit heehehe:)

mas-tony said...

Ketika melihat foto yang maen gitar seperti sherina nih face nya

Lisa and Kirana said...

wow, love your jeans :) and we loovveeeeeeeeee stella. check out mine if you don't mind thatmeltingcheese.blogspot.com/officiallandk.blogspot.com :)

Rio said...

mbak'ee.. barusan saya liat posting ini http://psd.tutsplus.com/articles/inspiration/conceptual-photo-manipulations/ dan saya langsung nyadar klo salah satu foto itu adalah mbak'e... pertama si agak ragu, tapi pas ditelusuri, ternyata bener..

selamet yaaa, post ini masuk ke "What's popular" di Google Reader loh..

AuL Howler said...

Believe or not,

You look more cool in this simple outfits...

than a jrang-jreng ones which you always wore on you :)

congrats Kak Diana

Anonymous said...

hi diana,
ini bukannya sepatu dari UP yah -> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150110789978241&set=a.10150110784533241.277459.581328240
itu kamu yang jualin di facebook?

Anonymous said...

kok ga pake baju yang aneh2 D? u look so pale

Anonymous said...

couldn't agree more with aul howler said, actually u have some pretty nice collection if u can match them right,u dont have to wear shocking-blocking-colour to be different, this simple look works on you:)

woro indriyani said...

itu foto yg pegang gitar mirip banget sama sherina pas masi kecil hehehe :')

Blogging tips