Wednesday, April 14, 2010

Vitamin C

Morning thought: life is about coordination. Being a human puts you in the center of almost everything there is, but it’s your choice whether you want to view those around from an eye-level or an elevated one.

Eclate dress, eBase orange dress, Bin House bag, Lumi by Alxalexa ring, unbranded bowler hat, Re Shoppe shoes

23 comments:

kristiyana shinta said...

wahhh itu tas yang dikasih pacar mu bukan? hehheh cute,, seger banget warna orange-nya

-deshin

deekkyy said...

vitamin C bisa menjaga daya tahan tubuh

TARA said...

morning diana, btw u look chubby in this photo he..he..., kpn Diana shopper bag LOVE EARTH-nya dikirim, gak sabar mau di pake :D

TARA said...

morning diana, btw u look chubby in this photo he..he..., kpn Diana shopper bag LOVE EARTH-nya dikirim, gak sabar mau di pake :D

me saying to myself said...

loooove the orange dress!! :)

K E M A Y U said...

cute editing!

michelle_ said...

such a gorgeous look ! so fresh !
MICHELLE || Glisters and Blisters

Eddie Poerwychuck said...

healthy inside.. fresh outside !!

hanny arianty gultom said...

ohyah Die, penasaran kenapa ada payung di sana? hmm.... ^^

hanny arianty gultom said...

nice thought Die, yeps our choice indeed.. and Ohhhh.. how i miss your cool background.. ^^.. ohya Die.. surel ak yang terakhir masuk khan? ^^, wanna know your empty schedule... :)

B a la Moda said...

I rather see everybody from my eye side level! You look very cute.


xoxo
B* a la Moda

Eli said...

love this bright look, the little umbrella is funny

dianAurora said...

warna orens tuh bikin kita segerrrr !!! :)

Talita said...

love the orange dress! it's so fresh!
bowler hat nya lucu banget kak. pengen punyaa. hehe

Veren Lee said...

bagnya lucu bgt mirip makanan apaaa gtu yg d bungkus daun pisang :P

aiza said...

hye diana!
i love to read your entry..
btw, i really want to give an award to u..

BEAUTIFUL BLOGGER award!!!
visit my blog and take it..

xoxoxox....

Fariz Akbar said...

Seger Bgt Kyak Orange Juss....D Gw pnsran ma profil lu, skrang lu stylist freelance ato gbung ma brands clothes??????ko' ngk p'nah dibls postingannya.....gw minta almt email jga ya.....

Dispute Resolution / Litigation Lawyers melbourne said...

CUte I am not brave enough to get a such fresh color coat..nice

alissa said...

Hello Vit C sist ! Pernah bermimpi berada di fashion event bergengsi se-Asia lengkap dengan memakai wardrobe spektakuler karya designer Singapore ternama seperti BenWu atau Raoul ? Dan gak hanya itu aja , kamu diundang untuk berparty ala kaum socialite di Zouk Club ! Tunggu apa lagi, upload foto kamu dengan fashion style andalan dan menangkan free trip ke Singapore beserta undangan ke acara fashion festival eksklusif yang gak akan pernah bisa kamu lupakan ! Kontes ini berlangsung hingga 18 April 2010 !

Click http://www.singasik.com/afx/

Nathalie Kartika Putri said...

love your outfit, esp your hat
fresh like an orange

xx nathalie
natzcracker

Princess Kuc3r said...

keren! dah

mobile88 said...

kelihatan seger banget

Aklima said...

flat shoes nya lucu. I like~

Blogging tips