Sunday, March 7, 2010

Xinjiapo

Just...extremely content...:)



Our super short trip to Singapore was totally worth skipping Java Jazz Festival 2010 hehehe...;p

Thank you so much, Atiek, Dafina, Ribut, Arin & Panji!! Lots of love! :)

28 comments:

mich said...

kak di, any recommended shopping place @ singapore out of the plaza? hehe. great outfit always btw :)

Daisy said...

It looks like you had such fun!

Lisa said...

Looks like so much fun!

Anonymous said...

omg i want pink martens!!!!!!!!

ribka said...

wah, kok aku ga ketemu kamu di orchard ya? hehe.. shopping places are alllllll good here anw... with cheaper-than-indonesia for branded stuff, right!?

Riani said...

i like that..... very fun ^_^

choco caramel diary said...

wanT's maRs and snicKers chocoLate..
and waNt shocking piNk martens to..

Anya said...

Hai, i've been ur silent reader for this past few months..anyway, it's odd that me and my friends also went to singapore last weekend, and spotted the same scene (in front of takashimaya, some guys and women promoting the connect online while doing things hyehehehehe).

Anyway, salam kenal. Nice blog! :)

Mia Hyoosuke said...

wow....supeeerrrrbb.

Kapan yah sempet jalan ke Singapore lagi? Hehehe....

deekkyy said...

wow...nice...

Lauren said...

Singapore is beautiful. Went twice last year, best shopping! :)

AR-Life said...

kak di, lain kali kalo mau ke singapore bilangg dong ka. hehe aku tinggal di spore ni hehe.kok ga liat kak di di anchorpoint ya?btw great outfit kak.

Bubble Mint Smudge said...

wah, aku baru aja pulang dari singapura, kakak kok sering jalan jalan sih, enak ya.. =)

Riri~ said...

Singapore or JJF?? errr... though call. But looks like you had tons of fun in Singapore.

myli said...

ka diana,itu toko ap yg byk kaya docmarts itu ka?? waaaaah!!!

myli said...

kak, im lookin forward for ur reply yah yang toko jual2 docmarts itu. dimana n ap nama tokonya ka? makasiiih buanyak!

Anonymous said...

toko docmarts itu kynya yang jalan menuju Plaza Singapura ya?
diliat dari foto2nya, kynya ga ke Haji Lane ya?

Anonymous said...

ehh ternyata bener itu dafina, pantesan kayak kenal, hehehe. anyway, your journey really inspires me. i want to go to sg now if i could!

Diana Rikasari said...

thanks a lot, everyone! i did really enjoy my trip...much fun! :)

mich: hmm...i guess i'm not the right person to ask to heheh..i do most of my shopping in plazas ;p

ribka: hihih...aku cuma bentar juga sih...2 hari sajaaa hahha :D

Anya: hahah! i think it's a brilliant marketing campaign..i liked it! :)

AR-Life: baiklaaaahhh...nanti bilang2 deh hehehe...;p

Bubble Mint Smudge : ah enggak sering kooook...pengennya sih sering :D

myli & Anonymous: itu di Orchard Road, kalo enggak salah seberangnya Orchard Plaza...dia PERSIS sebelahnya toko makanan Old Chang Kee :)

myli said...

uuuh. makasiiih ka! murah2 ga ka? =DDD

Aishi Lely said...

waaaaa.. kapan ya bs jalan2.. ^^

michelle_ said...

hahahah i like the way you put "skipping java jazz"..hahaha..

and you got that large box of snicker minis ? sooo jealous ! my bf has a special fridge for chocolates, cakes, ice creams (junkies basically) only..and the middle drawer is all packed with snickers and mars ! haha

R@!$4 said...

waaaaahhh minggu lalu datengnya? harusnya nonton kita dong Indo Arts Fest musical (report in my blog there) to support us indo ppl in singapore! we broke a leg on saturday with efekrumahkaca!! IYA SEDIH JJF MISS TAPI ADA ERK N THIS TEROBATI DEH..... heeheeheee next time let me know i'm based mostly here due to sch. beuh.

jengay said...

ahaa..kmu dari sg die....
tau gtu mau nitip brg ke ayata :(
hehe..udh pulang ternyataaa..

ehh iyaa harusnya kamu ke IAF kmrn
hihii :)
next time bareng yuuukk sm intan jg

haji lane tuh barangnya lucu2!!

michael sugih said...

ayo mampir ke Amrik donk ;P. disini juga seru. hahaha

janet said...

cool! love ur bright colours t shirt!

Anonymous said...

kak di, tanggalnya sama bgt kayak aku and my girls kesana! 567march too, and sure it's totally worthy to skip the javajazz festive. tp kok kita ngga ketemu yaa hehehehe nice smiles and outfits as ussual hehehe.. warm regards.

LiEz@ said...

what type of camera u're using?pretty clear.one to get one.

Blogging tips