Saturday, October 17, 2009

Lazy Day, Something About a Bird

Went out to meet some friends to discuss about my upcoming project...and yes, it's a lazy day indeed...


Anyway, my current favorite pic:

Magical...:)

22 comments:

love fashion said...

wah lucu deh mbak ;D
AKU suka banget dengan style nya mbak diana..
mbak jangan lupa mampir yaa ak jual necklace looo
difacebook
mybelle belle ;D

I.MADE DWI ANTARA said...

i like Ed westwick style, dia jadi salah satu dari 10 inspirasi gw, check my ten inspiration di label blog gw ya, klik aja " my inspiration " di label blog gw, he...he.. kalo sempet sih , kalo gak juga gak apa-apa, love u'r outfit D, i love blue so muacchhhh

I.MADE DWI ANTARA said...

i like Ed westwick style, dia jadi salah satu dari 10 inspirasi gw, check my ten inspiration di label blog gw ya, klik aja " my inspiration " di label blog gw, he...he.. kalo sempet sih , kalo gak juga gak apa-apa, love u'r outfit D, i love blue so muacchhhh

Author in h said...

I love your shoes and yes, thatg picturef is beautiful.

presyprezl said...

diana,,udah baca email-mu belum? aku mengirimkan sesuatu..:)

F i K a said...

Haii Di, I sent you an email *yg ada di The Shop*..
would you mind to reply it? :)
I sent it from nably.byfka@yahoo.com

thankss a lot :)

anw, you look soo simple in this outfit..hihi..but it still look good on you ;)..

jessicaleighlalou said...

That is such a great outfit! And the photo underneath is magical...:)

Ghi2x said...

wow i loveee blair & chuck!!

THE UNIQORN said...

love your outfit!!
and the pic of chuck and queen b

angelX said...

OMG I love them too!

style of olya baileys said...

look very nice and sweeet)
^___^

Antonio Barros said...

Lovely outfit!!!!

thesingular.blogspot.com

sapi belajar menulis #1 said...

malu sama kamu .. bagus blognya .. tamparan keras buat sifat malasku .. thx ..

i'd be glad if u call me Ririen said...

oh chuck n blair my fav! this fotograph was for elle korea ryte! aku juga ada!! i used to put this pic on my fb profile! weheww!

Steffi Santa said...

i like that picture too .
Seeing Ed and Blair like that .
Oow !!
X)

Steffi Santa said...

haha . i mean, chuck and blair .
Or should i say Ed and Leighton ?
:)

O.L.I.V.E said...

Oh my!Blair and Chuck!!My fave couple ;D

Tea For Two said...

Loving the 7Up tee.

Diana Rikasari said...

thank you, guys!! :)

love fashion: oke deehh...aku mampir yaaa :)

presyprezl & fika: udah aku bales yaaa...thanks, girls! :)

aliaa said...

how much is the zara studded bag..im so lovin it..

michelle_ said...

always bringing a good look even on the laziest days kak diana :D

and the gossip girl photo is superrbbb... blair with black lipstick couldn't be better (esp when it's accesorized with chuck bass)
glitersandblisters.blogspot.com

NAZEERA NUR ARFEEZA said...

omg.can i have this pic?tq2x!

Blogging tips