Saturday, September 5, 2009

Floss Chocolate Cake

Dinner with family :)

Cory - The Shop shirt, Mango satin skirt, mom's belt, Topshop tights, Dorothy Perkins bag, Promod earrings, Alexis - Wondershoe shoe

The dessert...yum.

13 comments:

style of olya baileys said...

lovely and stylish outfit)
i like)

^___^
xoxo

F i K a said...

oow...you new stuff at The Shop ;)..
you look nice on it :)

Diana Rikasari said...

thanks a lot, loves :)

Zahrina Hasyati said...

kak, ini nina yang kmrn ketemu di dapur sunda heheh :p

evelynpy said...

hmmm....su yummy love your top so much....

Tinah said...

hai kak Diana :DD aku Tinah kita kmrn ktmu di DapurSunda hehe seneng deh akhirnya bs ktmu heheh..

Vina Sagita said...

the dessert looks yummy!!
gelangnya lucuu. warnanya neon keren banget!

I.MADE DWI ANTARA said...

hey D, fotonya outdoor lagi nih !! gw seneng dech, sekali2 foto di pantai dech pasti keren...by the way itu dimana sih fotonya, bunga2nya bagus, di rumah kamu ya????

oh ya, sekarang layout blog gw bru loh, liat ya terus kasih commentnya bagus apa gak layout yg gw pilih, THANK'S...

Sally said...

kak ini sally yang ketemu di dapur sunda jg heheh

Raji said...

Suchh a lovely outfit
You look amazinggg
And the desert... Yummm :P

roxy B said...

YUMMMM!
http://www.twolia.com.com/shop

Diana Rikasari said...

thank, alll!!! :)

Nina, Tinah & Sally: Was fun to meet all of you!! <3

Tink in My Closet said...

Love the colour palette you've worn here! Oh and that desert is teasing me..

Blogging tips