Friday, April 10, 2009

Morning Plaids

Spent my morning with Queen Bee...then continued watching Traitor at Pondok Indah Mall...:)

Topshop shirt & tights, Mango skirt, Zara denim belt, Dorothy Perkins bag, Candyfeetish shoes

Check out more of our pics on her blog...:)

Nitey nite!

18 comments:

olga d said...

oh boy. i hope you guys coordinated the outfits on purpose, otherwise it would be too weird!

Merily said...

you look too adorable!

victoria.. said...

both of you guys look so stylish.

CF said...

haduh...cute banget si kamu berdua
bdw,gaya kamu juga grunge bangets!!! hehehe....bdw queen bee nya masih di godok lagi ya?pengumumannya kapan?penasaran euy......

fhen said...

your mix and match of monochromatic colour was great! janjian pake plaids ya? hehe
di sini voto nya juga ekspresif kak :)
have a great weekend

xoxo,
fhen

Anonymous said...

ABG dan mbak2 kantoran yang sok ABG huehehehe

casual cutie said...

janjian pake plaid shirt nih...

missmariezriezriez said...

love the shirt, love the shoes, love everything!! you're so cool... your blog is like a fashion bible... aku baca blog ka diana tiap hari... bener bener kagum sama fashionablenya ka diana... tiap hari jadi penasaran apa yang diposting di blognya ka diana:)

Maya said...

you two look cute

Dressing Viesta said...

heeey diana,i really adore of what you wore day by day...
cool stuff.!
Please visit and leave a comment to my blog....
fablab-store.blogspot.com
means a lot to us gurl...
thx...

sherlyn said...

u looks pretty wit ur hair down :p

Atika Mulyawati said...

you're sooo stylish :)

Putri Erdisa said...

lucu banget sih kalian berdua! xD
eh tapi ka QB kayaknya lebih tinggi ya? hehe :p

bella said...

add sonk FB ku, di beanyhat@gmail.com ..thankss..

TARA said...

lucu bt janjian kembaran seandainya kita bisa jalan bareng juga sebagai sesama fashion blogger he..he...

susie_bubble said...

Haha...love the matching plaids...was that intentional?

Diana Rikasari said...

thanks, all!!! :)

olga d: we did! lol :D

CF: Queen Bee Hunt masih berlangsung, sekarang ada 10 finalist yang dikasi 2 mission lagi yaitu bikin video gitu...:)

fhen: heheh..iya...janjian... thanks yaaa :)

anonymous: heheh...bisa aja

putri erdisa: kayaknya begitu yaaa hehehhe ;p

susie_bubble: it was! :)

saray said...

love what you girsl are wearing..

Blogging tips