Thursday, March 12, 2009

Hint: Cute.


Wrapped up my newest fashion spread for Go Girl! magazine today... watch out for some awesomeness in April!! :D

29 comments:

Alyandra Katya said...
This comment has been removed by the author.
Yushie said...

hampir tiap hari baca tapi blum pernah komen.
mbak di, blog nya aku link, ya, dijadiin daily click
maacie..

Juice said...

ilike to read ur blog, keep up da cute face....

aizamia said...

cool~
u r so adorable :D

hanny arianty gultom said...

Hmmm.. i hope the model is you.. hehe... The clothes is talking when it's wearing by you... hehe.... ^^

Love ya..

ms. Hunz

DwD said...

wahhh congrats yaahhh! ga sabar pengen liat fashion spreadnya!

nyun.yuni said...

maximum cuteness = diana

*dont get me wrong...i'm still normal...ahahah xD*

Aida Narina said...

Cute! :)

♥Sisterhood♣ said...

can't wait to see it ^^
my fav mag (+) my fav fashion blogger
haha awsome^_^

♥Sisterhood♣ said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Kak Di..mo nanya..sblm profilnya dmuat di Rated:Stylish Kak Di emank suka baca Gogirl! juga ya?
Plz answer if u dont mind...^^

Fanny Trijayanti said...

huwaa,, dtunggu ya kaak. aku bru bli yg maret hri ni.. smoga foto kak di dipajang kali ini.. hihi =P

hilda said...

congrats yaaa di,,,!!!
ga sbr pgn lyat hslnya,,,
bdw,tightnya lcu yaa,,,

GRICIA said...

hmm..gk ngantor yha??ur life so colourful..live to d fullest yha..haha

Smiler vs Frowner said...

ka Di u're officialy my role model, how does it feel kerja bareng Moran sisters?
Kayanya makn sbuk aj niy ka, gak pengen srius kerja di bidang fahion aj?

selly octavia said...

huaaa... can't wait for it di... kasih hint donk?? hehe :)

Diana Rikasari said...

thank you soooo much, all! <3

yushie: waahhh...it's an honour...thanks yaa :)

hanny arianty gultom: lol...i ain;t model material hehehe...but thanks! :D

anonymous: suka kok!! :)

Fanny Trijayanti: ada nama doang kali yaaa, gak ada foto guenya heheheh ;p

gricia: iya nih...cuti bo! ahahaha ;D

Smiler vs Frowner: they're soooo nice....and talented too! enggak sih utk sekarang, masih setia sama cita2 untuk jadi marketing consultant terkenal hehehhe :)

selly octavia: lah...kan udah kasih hint-nya...CUTE. :)

hanny arianty gultom said...

hehe, you are not the material.. but you are the true one.. hehehe.. since everybody likes to see you possing, and it has already fulfill the requirements i guess...^0^, finally you come to the industry of fashion... hehehe, i still remember asking you about why don't you work at that field.. and finally u did... :D, congratz!.. keep it up yah Die.. ,sorry for the much talking... ^^v (piss, red)

ms. hunz

Vivienne's Vintage said...

Hi Diana!
I know that you like CuveeHouse shoes,
and would like to offer you this 2 pairs of shoes I bought earlier this month, it runs a little small for me :) let me know if you're interested! thanks!
we sell vintage goodies too! more items coming soon!

TARA said...

wow dee udah selesai ya fashion spreadnya, emang kapan pemotretannya kasih gambar2 behind the scenenya donk pas pemotretan biar pada tahu, tapi jgn banyak2 biar jadi surprise di GOGIRL april, btw hari ini gw mau kirim cerpen karya gw judulnya LOVANDRA , DOAIN YA BIAR BISA TERPILIH DI TAMPILIN DI gogirl SOALNYA UANGNYA BUAT BELI CAMERA DIGITAL wish me luck ya!!!!:D

Diana Ang said...

whoa. penasaran penasaraaan !!
pengen cepet cepet april ni :D
hehehe

Keshia said...

die... lucu banget leggingmu... ga nyangka anak TI bisa karir di fashion juga.. berarti aku juga bisaaa.. hehhehe..

Diana Rikasari said...

TARA: oh yaa? good luck yaaa...mudah2an orang2 go girl pada suka sama cerpen lo :)

keshia: lol...gue nggak berkarir di fashion koook...gue hanya nge-freelance aja memanfaatkan waktu jam pulang kantor atau weekends heheh...duitnya ditabung untuk masa depan!! :D emangnya lo mau kerja di dunia fashion say?

Kiki Yuliarizki said...

cute legging!!!
great jacket!!
awesome

dimishia said...

i think you're work in fashion editor or something like related in fashion wardrobe..

but im totaly wrong!!..
but.awesome dee..
cant wait till GG are out...heheee
congrats yaa!!

The Frocker said...

I love the pants! The print reminds me of pajamas. :)

Keshia said...

hmm... sebenernya hobi2 juga aja sih die.. tadinya sempet berpikir untuk berkarir di fashion, tapi kyknya ga jadi jg.. haha. masih dalam masa pencarian
luar biasa die! mari menabung (apalagi aku suka boros hehe)

RiaTii said...

can't wait for gg next edition. hehehe.

Vintage Tea said...

aw you look adorable

Click here to visit me at Vintage Tea!

x

Blogging tips