Tuesday, March 17, 2009

Gonna Watch "Burn After Reading"

And again, the wheel of life spins and I'm in that stage of boredom again. I've been trying to redefine my reason of being asking myself, "what am I actually doing?". Watched Slumdog Millionaire, cried. Watched a video on Nick Juvicic, cried.

As much as I love clothes, and as much as they are able to boost your energy and uplift your mood at times, clothes only wrap the outer me, you, all of us. The inner soul is fed by understanding ourselves to the fullest, being grateful for it, so that we feel complete. And we serve other people, we should. Make other people happy. Help people around. Greet strangers. Talk to waiters and ask, "how's your day?". Really, focusing ourselves on just OUR life would never benefit you, in any way.

Did I just scare you?

Oh please smile. I'm bringing you some pink :)

Mom's top, unbranded jacket, Topshop socks, Bimba & Lola boots

UPDATED: Watching "Burn After Reading" has really ruined my mood. Totally a wrong choice for boring days.

41 comments:

Indita, S said...

dressnya lucu =)
tapi errr itu dress apa ga mini ya buat yor mom, kak di? hehehe

happy said...

thanks for made my day with this post, kak diana :)

Anonymous said...

u looks like olive in popaye.. hihi

Miss Garage said...

ooh your intro real sweet. :)

nyun.yuni said...

fuhh Die..same thing happening down here..

the feelings, arent we all human? ;)
*still, not an excuse tho teehehe*

C.K. said...

Hey~ just a lil' info for a fellow shopaholic~ Ada sale baju2 jepang di Carrefour seberang Puri Indah Mall... Bj2 knitted only 25rb... rok2 super cute cm 35rb~ Check it out if u can Di~ I'm pretty sure u'll find something nice there~ :DDD

Diana Rikasari said...

indita, S: ooppss...salah tulis..maksudnya Top (atasan) hehehhe ;p

happy: i did? well im glad if i did...you're most welcome :)

anonymous: heheh..popeye say :)

miss garage: thanks, dear :)

nyun.yuni: get up get up!! <3

CK: THANK YOU FOR THE INFO..woohoooo!! :)

Talisa Noor said...

setuju banget! kita hidup bukan cuma untuk diri sendiri, tapi juga orang lain :)
btw, i love ur picture!

熊貓girl said...

hi hi, just stumbling by...lol.. burn after reading is so random I didn't like it either > <

Talisa Noor said...

hi kak diana,I'm back again to this posts after I saw some of your old posts...
Well,beberapa posting cukup menggelitik buatku, seperti, posting tentang meaning of life, your boredom, your true style...some things like that.
Hmm.itu posting tahun 2007 yang aku lihat...
Sekarang,pasti kak diana udah banyak mengalami perubahan. Perubahan apa aja sih kak,yang paling kakak rasain sejak 2 tahun yang lalu?hoho
Buat kak diana sekarang, saya juga mau tanya nih, what do you think now about the meaning of life??
hehe.give me some shares,nggak papa kan? :)

habe a nice day,anyway :D

Dania said...

yeayy..i love pink color!! ;)

olga d said...

uhhh i know, burn after reading was ... surprisingly sad. you don't expect the horrible things that happen, because the previews make it look like a funny movie. which it is for the most part. either way, brad pitt is brilliant as usual. does he always have to be the gorgeous amazing actor that he is? i kinda want to see a movie where he sucks. just for some variety.

WendyB said...

That pink jacket was very uplifting!

muchlove said...

I like what you wrote about greeting waiters. It hardly happens in Indo though, does it?

Clothes are a sweet escape :)

Anonymous said...

such a person like you can be boring also??? coz you seems have a very cheerful day everyday..it means u'r human being also (of course diana is a human being..haha)well that's life..but for me to waste my boring day is visiting u'r blog..really made my day..so keep posting coz it cheering everybody days..

Diana Rikasari said...

talisa noor: life itu suatu proses pembelajaran, dimana hari ini harus lebih baik dari hari kemarin, dan besok harus lebih baik lagi dari hari ini. life becomes meaningful ketika kita diterima oleh masyarakat, kita dihargai dan didengar oleh orang2 sekitar, dan satu2nya cara untuk mencapai itu adalah ketika kita juga bisa menghargai dan mendengar orang lain. Memberi dan menerima :). Perubahan yang paling gue rasain sejak 2 tahun terakhir, adalah gue menjadi orang yang lebih sabar dan bijak dalam menyikapi segala sesuatu, walaupun harus bisa lebih sabar dan bijak sih untuk kedepannya :)

olga d: exactly..i thot i was going to have a wee bit of fun knowing it was a comedy...well it was, but an odd one...and everything became even worse after brad pitt got shot...urgghh

muchlove: i guess...but we shud! :)

anonymous: i guess EVERYONE goes thru the same ups and downs...thank youuuuuu :)

Anonymous said...

how about ur headband? is it from forever 21?

Chester said...

Sorry the movie didnt work.

nenglita said...

i want to put ur blog in my link. can i?
thanks :)

oh btw, love ur tights & shoes collection

Diana Rikasari said...

anonymous: totally forgot..sorry. yes, the hairband is from Forever 21 :)

nenglita: my pleasure...thankss!!!

chester: gonna watch Milk tonight! :D

dnieAlias said...

love reading your blog..hope you don't mind me quoting on something you wrote. couldn't help me self.
p/s: thanx..you made my day n no you don't scared me just now
*biggrin*

casual cutie said...

dressnya keren...

Solo said...

You look great friend.;D
Hope to see you on my blog too..;D
I hope you could put my blog in your site.I would really appreciate it.;D
Have a nice day.

Joanne the whiner said...

wow, i so feel you there! i know i shd be counting my blessings but really, at times, i do not feel complete at all wanting to do something that satiates my lust for feeling "complete" but i just dont know how. sigh i feel like a jaded zombie
but then again, i can jump out of those depressing moments the second i see a pair of shoes that will send my heart aflutter -_- DUH

Lynn said...

Sometimes a change of course can be uplifting, it takes courage in venturing a new turf. Pokok pangkalnya, tepuk dada, tanya iman :)

You look as sweet as ever.

Anonymous said...

burn after reading lucu banget...

lo cocoknya film2 ringan kaya Devil Wears Prada ama Shopaholic kali ye hehehe

Diana Rikasari said...

dnieAlias: of course i dont mind! thanks!! :)


Joanne the whiner: lol...especially when the shoes are on SALE :D

Lynn: Thank u so much for the encouragement, Lynn..been thinking so much lately and the answer i get from my own self is to just be PATIENT...hmmpph...xoxo!!

Anonymous: lol...that pretty much sounded "underestimating"...but whatever :)

venia said...

kak di, bagus editing picturenya ih
kereeenn

apple crumbles said...

semangat ayoo!
burn after reading jlk bgt yah? what a waste deh nntn film gtuan..hehe..

devishanty said...

ooh di.. you make me love you even more..
"Make other people happy. Help people around. Greet strangers. Talk to waiters and ask, "how's your day?" -> nowadays not much people would really do this :(
I haven't met you in real life but I'm sure you a really nice person :)

Rembulan Indira said...

sama di, nangis jg nonton slumdog n mister nama susah yg bs berdiri dgn sukacita tanpa minta belas kasihan itu.. :)

rully said...

diana sepatunya bagus, klo bolh tau beli dimana?

TARA said...

DEE tinggal sebulan lg nih pakaian buat kamu jadi tunggu ya, apa udah bosen nunggu? gak kan????:D

:) said...

"talisa noor: life itu suatu proses pembelajaran, dimana hari ini harus lebih baik dari hari kemarin, dan besok harus lebih baik lagi dari hari ini. life becomes meaningful ketika kita diterima oleh masyarakat, kita dihargai dan didengar oleh orang2 sekitar, dan satu2nya cara untuk mencapai itu adalah ketika kita juga bisa menghargai dan mendengar orang lain. Memberi dan menerima :). Perubahan yang paling gue rasain sejak 2 tahun terakhir, adalah gue menjadi orang yang lebih sabar dan bijak dalam menyikapi segala sesuatu, walaupun harus bisa lebih sabar dan bijak sih untuk kedepannya :)"

what if kita udh memberi banyak, tapi menerima cuma sedikit? :)

u-ung said...

wah boots nya bagus!!!btw.beli dimana ya???aku dari dulu cari2 yg model gitu..banyak talinya!!hehehe

Diana Rikasari said...

apple crumbles: filmnya gak jelek kok..cuman gak sesuai aja ama mood gue saat itu hohooh...

rully & U-ung: itu gue beli di KL...mereknya Bimba & Lola...:)

:) : the thing is, tau dari mana kita udah memberi banyak? jika memang sudah cukup banyak, pasti kita menerima banyak juga. Tuhan Maha Adil. masalah kita merasa sudah memberi banyak kan dari kacamata kita sendiri, mungkin sebenernya belom. kok gue jadi kayak ceramah sih hehehehhe ;p

ann said...

hey there. i LOVE ur blog :) :) if u dont mind whats weight n height? u seem to have the ability to express ur style in such ways not many people can. good for u.

hello from malaysia :)

C.K. said...

I forgot to mention... the sale ends on saturday... >_< u better hurry~
n duh... I also forgot to mention... u look cute!! :DDD

anggi said...

hihihi...gw juga abis nonton burn after reading bukannya seneng malah jadi bete...haha, tidak cocok untuk suasana hati yang sedang muram!

btw, nice outfit! gw naksirrr sepatunyaaa

Diana Rikasari said...

ann: hi there!! I'm 160cm and 47 kg hehehe...

anggi: ya kan yah? abis nonton jadi gimanaaaa gitu...abis storyline-nya sangat sangat random dan unpredictable...bagus sih...tapiiiii...hmmm...

anijnas said...

Profound

Blogging tips